zondag, 11 december 2016

Wijn wandelen, Italie.

wijnwandelenab1 wijnwandelenab5 kookweekjanos1

Wijn wandelen

Lekker Italiaans eten, wijnproeven en wandelen = “Wijn wandelen”
Data 2016:

14 mei t/m 21 mei
4 juni mei t/m 11 juni
17 sept t/m 24 sept
Vanaf: € 845,-

Lekker Italiaans eten, wijnproeven en wandelen betekent: Wijn wandelen.  Een groepsreis van 7 dagen, waarvan 5 wandeldagen met gids. Verblijf op een locatie naar keuze. 
Niveau: licht tot middelzwaar. 

“Stap de wereld binnen van Bacchus, de god van de wijn. Laat uw smaakpapillen verrassen en ontdek de verrukkelijke wijnen en streekgerechten van het Lago di Bolsena in Noord Lazio”.

 

 

Activa Bolsena = Volg de rode schoentjes

Volg de rode schoentjes is de nieuwe organsatie voor jouw unieke Italiaanse vakantie, tussen de lokale bevolking in authentiek midden Italië. Rondom het schone meer van Bolsena en Rome. Een van de schoonste meren van Europa. Op de grens van Toscane, Lazio en Umbrie. “Volg de rode schoentjes” staat voor een Italiaanse vakantie vol passie, hartstocht en liefde voor dit prachtige land met haar warme en mooie mensen. Volop in beweging of je nu een actieve, artistieke, culturele of culinaire vakantie bij ons boekt!

Voor meer informatie:Wijnwandelen

 

 


 

Activa Bolsena = Volg de rode schoentjes.nu geworden. Een kleinschalige unieke vakantiespecialist. Voor jouw vakantie, tussen de lokale bevolking in authentiek midden Italië. Rondom het schone meer van Bolsena en Rome. Een van de schoonste meren van Europa. Op de grens van Toscane, Lazio en Umbrie.

Vakantie in middeniTALIE