Wie zijn wij

Afdrukken

Wie zijn wij

Wij hebben in januari 2008 de stoute schoenen aangetrokken en zijn met ons eigen bedrijf Activa Bolsena begonnen.
Italië is onze grote passie. Activa Bolsena wil graag deze passie met u delen d.m.v. ons aanbod en u laten 'mee' genieten van La Dolce Vita aan het meer van Bolsena.
Natuurlijk zijn wij niet de enige in het gebied, maar wel uniek, omdat wij zowel vooraf als tijdens de vakantie actief op uw wensen ingaan.

Al onze klanten ontvangen wij persoonlijk, bij aankomst in Italië, met een lekker drankje op het terras aan de boulevard van Bolsena. Daarna brengen wij u naar uw vakantieverblijf, camping tent of caravan en helpen u wegwijs te maken. Tijdens uw verblijf organiseren wij diverse dagexcursies, waaraan u kunt deel nemen. Bij aankomst ontvangt u ons programma.

We nemen u graag mee op pad in de omgeving van het meer van Bolsena. De meest intensieve manier om het prachtige landschap en haar culturele bezienswaardigheden, evenals de vriendelijke mensen te leren kennen. Wij kennen het gebied op ons duimpje en laten u graag alle hoogtepunten en bijzondere mooie plekken zien. Buiten alle normale routes en weg van de massa volgen wij de oeroude sporen van de Etrsuken, Romeinen en pelgrims.

Daarnaast nemen wij u graag mee, op onze eigen manier naar de wereldstad Rome. Het Rome van vroeger en nu, laten zien aan onze gasten. De Rome dag wordt in overleg samengesteld, geheel naar wens en gaat in op uw belangstelling. Wij hebben veel ervaring in het werken met verschillende klanten en groepen en vinden het op pad gaan met de gasten een van de leukste werkzaamheden van Activa Bolsena.

 

logo.jpg

Ons Reis aanbod

Deuren in italie

deuren italie (42).jpg

Trouwen in Italie

Watersport bootbanking

JEV_APRIL 2015
JEV_SUNDAY_CHR JEV_MONDAY_CHR JEV_TUESDAY_CHR JEV_WEDNESDAY_CHR JEV_THURSDAY_CHR JEV_FRIDAY_CHR JEV_SATURDAY_CHR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2