zondag, 11 december 2016

Zo trouwen wij Italie!

trouweniteigen1 trouweniteigen3 trouweniteigen2

3e foto Medea Huisman

Trouwen/Italië/Toscane/Lazio/Umbrie.
Zoals jullie dat willen!
Hebben jullie zelf een goed beeld van hoe jullie Italiaanse bruiloft eruit moet gaan zien en willen jullie dit feest vieren in Italië! Ons is niets te gek. Trouwen in een wijnhuis, op het strand van het meer van Bolsena, het ja woord op het oudste plein (piazza) van Italië. Of in het huwelijksbootje stappen op het meer van Bolsena, het kan. Centraal staat gezelligheid, tijd hebben voor jullie gasten in de bijzondere sfeer van Italië.

Hét land van passie en l’amore. Hét land van le dolce vita en prachtige romantische plekjes. Het land waar alles klopt als het om romantiek gaat.

Het stijlen van de bruiloft kunnen wij voor jullie doen, maar wat denken jullie, van het zelf maken van de decoratie met de gasten voordat de bruiloft gaat beginnen. Samen bezig zijn in een gezellige informele sfeer.
Een dolce buffet maken i.p.v. een bruidstaart met elkaar, of lekker Italiaans kokkerellen samen met de gasten ter vervanging van het  bruidsdiner, onze chefkok Janos Zvoldos is van de partij, om jullie de geheimen van de Italiaanse keuken te leren.
Kleine hapjes, antipasti geheten maken, met heerlijke wijnen en tussendoor live muziek.

Wij hebben legio mogelijkheden voor jullie en jullie bruiloftsgasten, als het gaat om verblijf, overnachtingen of vermaak. Ja trouwen in Italië is ook voor jullie mogelijk; geheel volgens jullie wens en besteedbaar budget.

We horen jullie ideeën, graag! Bel of mail ons en we maken een afspraak in Nederland of Italië. P.s we hebben een nieuwe naam:volgderodeschoentjes

Wij werken graag samen met samen met:
Ambtenaar burgerlijke stand:
Marion Pleunis.  www.zegjategenpleun.nl Marion Pleunis is trouwambtenaar in binnen- en buitenland met veel ervaring. Het is haar passie om jullie trouwceremonie geheel naar jullie wens vorm te geven, met als hoogtepunt het Ja-woord. Want dat ene kleine maar grootse woord is namelijk waar het om gaat .Marion is formeel beëdigd en zal de ceremonie geheel volgens jullie wens invullen. Hierover gaat ze ruime tijd van tevoren met jullie in gesprek.
Marion

En Hetty Wennekendonk, www.uw-trouwambtenaar.nl is ook formeel beëdigd. Vooraf maken jullie kennis met haar en is er een uitgebreid gesprek over de invulling van jullie huwelijksceremonie. Hetty is een enthousiaste trouwambtenaar en wil jullie volop laten genieten tijdens een gezellige, warme en interactieve ceremonie. En willen jullie tijdens de ceremonie toegezongen worden met een mooi liefdeslied, Hetty is ook de zingende trouwambtenaar.
Hetty

Fotograaf:
Medea Huisman:http://www.medeahuisman.nl/ is een jonge fotografe, creatieveling in harte en ziel. Zij zet graag de eigenheid van jullie als bruidspaar op de foto en haalt het mooiste in jullie naar boven.

 

 

{/tabs}

 

  

 

Activa Bolsena = Volg de rode schoentjes.nu geworden. Een kleinschalige unieke vakantiespecialist. Voor jouw vakantie, tussen de lokale bevolking in authentiek midden Italië. Rondom het schone meer van Bolsena en Rome. Een van de schoonste meren van Europa. Op de grens van Toscane, Lazio en Umbrie.

Vakantie in middeniTALIE