zondag, 11 december 2016

Trouwen Italie

Trouwen Italie

  

Trouwen/Italië /Toscane/lazio/Umbrie  
Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Jullie willen de liefde bezegelen met een jawoord en niet een standaard jawoord, maar jullie willen trouwen in Italië.
Trouwen in Italië met volg de rode schoentjes
Of je nu hip, romantisch, klassiek, retro of chique wilt trouwen het moet wel allemaal geregeld worden. Wanneer dat dan ook nog in het buitenland is, komt er erg veel op je af. Andere cultuur, andere wetgeving, andere taal, kortom alles is anders. Toch droom je van die prachtige trouwdag tussen de olijfbomen in de zon…. Lees dan zeker verder. Wij hebben ons gespecialiseerd in Italiaanse droomhuwelijken. Van klein tot enorm, door de goede contacten met lokale leveranciers kunnen we iedere droom realiseren. Wij hebben een selectie gemaakt van een aantal schitterende locaties waar je kunt trouwen, dineren, feesten en zelfs met je gastengroep overnachten. Voor informatie:Trouwen

Trouwen Klooster Umbrie Italie

  
Trouwen in Italië in een van de oudste kloosters ter wereld. Klasse en gastvrijheid gaan hier hand in hand. Dit klooster uit de 6e eeuw, ligt rustiek verscholen in de groene heuvels van Umbrie tussen wijngaarden, cipressen en olijfbomen. Met een prachtig uitzicht op een van de mooiste steden van Umbrie. 

In het klooster zijn verschillende plekken om te trouwen. Binnen in het kapittel, buiten in de tuin of buiten in de buitenkamer. Deze mystieke buitenkamer is omlijst met oude klooster muren en waar het plafond verdwenen is op één boog na. Prachtige plek voor het diner of te dansen onder de sterren.

Trouwen kasteel

   

Trouwen in een romantisch kasteel in Italië. Dit kasteel ligt op de grens van Lazio en Toscane, midden in een klein dorp.  Met een romantische tuin en een prachtig zwembad. Vanuit de kasteel tuin is het uitzicht op de heuvelachtige omgeving prachtig te noemen.
De keuken van dit kasteel staat in de regio zeer goed aangeschreven. De kamers van het kasteel tellen 30 bedden. Alle kamers zijn sfeervol, romantisch en hebben allemaal een eigen openhaard.

Trouwen in een Italiaans Fort

    

Trouwen in Italië in een klein, middeleeuws, robuust ongepolijst fort.  Het fort is gebouwd in 1552 en nu volledig gerenoveerd.
Het fort heeft 16 ruime stijlvolle kamers. Wanneer je door de toegangspoort van het fort bent gewandeld waan je je in een andere wereld. De tijd glijdt van je af en nergens anders zo een lekkere espresso gedronken!
Trouwen kan onder de gewelven, op het binnenplein of in het fort. Er is een kleine kapel aanwezig. De omgeving van het fort is adembenemend mooi. Hier kan gefeest of gedineerd worden onder de sterren.

Trouwen Italiaans Landhuis

    

Trouwen in Italië in een landhuis van een adellijke familie uit Bolsena. Dit landhuis, een klassieke Italiaanse fattoria in Zuid Toscane is uitermate geschikt voor de iets kleinere gezelschappen.
De sfeer van het huis is puur Italiaans, geen poespas, maar met aandacht voor details en klasse. Tussen de olijfbomen door heb je een prachtig uitzicht over het meer van Bolsena.
Het huis heeft 20 bedden, in het hotel in het dorp kunnen de overige gasten overnachten.

Trouwen in de Campagne

  

Trouwen in de campagna. In de groene heuvels rondom het meer van Bolsena . Voor een hippe, maar down to earth  huwelijk in Italiaanse landelijke stijl.  
Een cocktail mix van hedendaagse kunst en design en Italiaans landelijke stijl. Hip, maar down to earth, eenvoudig modern en harmonieus traditioneel.

Bruidspaar aan het woord

Trouwfeest, juni 2013

Mijn zus en zwager hadden besloten om hun trouwfeest te geven in Italië. In hun zoektocht naar een geschikte locatie hebben Gert en Mariët ze begeleid langs verschillende locaties. Uiteindelijk hebben ze gekozen voor het idyllische Prosceno. Als ceremoniemeester was ik verantwoordelijk voor de organisatie van het feest. Doordat Mariët de omgeving goed kennen en goed op de hoogte waren van de wensen van het bruidspaar, konden zij perfecte begeleiding bieden in de organisatie. Indien nodig weet ze je te schakelen met de juiste mensen en komt ze met creatieve ideeën om onvoorziene problemen op te lossen. Haar houding "er is altijd wel een oplossing" werkt zeer goed en brengt ruimte in het organiseren van een groot feest. Het resultaat was een geweldig trouwfeest in een pittoresk kasteel onder de Italiaanse zon. Heerlijk eten en goede Italiaanse muziek en partij. Terugkijkend op het feest, blijft het nagenieten. Mariët, hartelijk bedankt voor je hulp!
Vriendelijke groet, Gijs
 
Dag Mariët,

Het heeft even geduurd, maar hier komt dan eindelijk onze review voor het gastenboek.
Op 15 juni hebben wij ons trouwfeest gegeven in Italië. Vanwege de afstand en omdat ons Italiaans niet vloeiend is hebben wij Activabolsena gevraagd ons te helpen bij het zoeken van een locatie en het organiseren van het feest. De eerste locatie die wij bekeken had direct ons hart gestolen; een prachtig kasteel, met tuin in het kleine dorpje Proceno.
 
We hebben een geweldig feest gehad. Lekker weer, heerlijk eten, veel gelachen en een ongedwongen sfeer, helemaal zoals we ons hadden voorgesteld! Mariët, bedankt voor al je hulp, van het vastleggen van de locatie, het helpen van onze ceremoniemeesters tot het verzorgen van de muziek.  We hebben vooral met veel plezier en weinig voorbereidingsstress naar ons feest toe kunnen leven en daar hebben jullie misschien wel de grootste bijdrage aan geleverd.
Tot ziens in Bolsena, wij komen zeker nog een keer langs.
Liefs van Simon en Katrien
 
Dag Mariet,
Wat  leuk om bij thuiskomst zo’n warm mailtje van jullie te krijgen. We hebben inderdaad ontzettend genoten. en zijn er nog steeds niet over uitgepraat. Het was als een prachtige droom over een liefdevol sprookje en daar hebben jullie zeker aan bijgedragen ook al bleven jullie nog zo bescheiden. We hebben helemaal de smaak van Italië te pakken. Dus als het effe kan, hopen we jullie nog een keer daar te mogen ontmoeten. Doe ook veel groetjes aan de zanger en de gitarist. Vriendelijke groetjes
Ruud en Christel
 

 

 

Zo trouwen wij Italie!

trouweniteigen1 trouweniteigen3 trouweniteigen2

3e foto Medea Huisman

Trouwen/Italië/Toscane/Lazio/Umbrie.
Zoals jullie dat willen!
Hebben jullie zelf een goed beeld van hoe jullie Italiaanse bruiloft eruit moet gaan zien en willen jullie dit feest vieren in Italië! Ons is niets te gek. Trouwen in een wijnhuis, op het strand van het meer van Bolsena, het ja woord op het oudste plein (piazza) van Italië. Of in het huwelijksbootje stappen op het meer van Bolsena, het kan. Centraal staat gezelligheid, tijd hebben voor jullie gasten in de bijzondere sfeer van Italië.
Meer zo trouwen wij Italie

Activa Bolsena = Volg de rode schoentjes.nu geworden. Een kleinschalige unieke vakantiespecialist. Voor jouw vakantie, tussen de lokale bevolking in authentiek midden Italië. Rondom het schone meer van Bolsena en Rome. Een van de schoonste meren van Europa. Op de grens van Toscane, Lazio en Umbrie.

Vakantie in middeniTALIE