Saturday, 04 July 2015

Ons reisaanbod

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Tent en Caravan verhuur

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Activa Bolsena in de steigers. Werkend aan een nieuw, fris en kleurrijk aanbod

Vakantie in middeniTALIE

Culinaire kookvakantie Bolsena, Italie. Dagen: 8 dagen, 7 overnachtingen Begeleiding: Monique en Paula. Excursies Activa Bolsena. Bent u ook dol op de Italiaanse keuken? En lijkt het u leuk om de heerlijkste gerechten ook zelf klaar te maken? Dan bent u van harte welkom op onze kookvakantie die wij, samen met Monique en Paula in Italie organiseren. .

Kookvakantie Italie

Sculpturen maken in Italie, aan het meer van Bolsena. Prijs: vanaf € 575,- Data: 5 t/m 12 september 2015 Je creatieve inspiratie de vrije loop laten aan het meer van Bolsena, op de grens van Lazio, Toscane en Umbrie. Geinspireerd door de vrolijke, fantasievolle mozaiek sculpturen van Nikki de Sant Phalle, in de magische tuin de Giardino dei Tarocchi maak je je eigen sculptuur van papier mache..

Sculpturen maken in Italie

Een dynamische teken en schildersafari in de oude binnenstad van Rome, met beeldend kunstenaar Stephan Peters.

Een dynamische teken en schildersafari

Bijzondere wandelvakanties waarbij we het Italie van "vroeger" gaan beleven. De meest intensieve en ontspannen manier om het prachtige verassende groene landschap rondom het meer van Bolsena en haar culturele bezienswaardigheden uit de tijd van de Etrusken en Romeinen te ontdekken. Evenals de vriendelijke Italiaanse bewoners, te leren kennen.

Vakantie in middeniTALIE

Activa Bolsena. Een kleinschalige vakantiespecialist. Voor uw vakantie, tussen de locale bevolking in authentiek midden Italië. Rondom het schone meer van Bolsena en Rome. Een van de schoonste meren van Europa. Op de grens van Toscane, Lazio en Umbrie.

Vakantie in middeniTALIE