zondag, 11 december 2016

Activa Bolsena = Volg de rode schoentjes.nu geworden!!! Voor jouw unieke Italiaanse vakantie. Tussen de lokale bevolking in authentiek midden Italië. Rondom het schone meer van Bolsena en Rome. Een van de schoonste meren van Europa. Op de grens van Toscane, Lazio en Umbrie. “Volg de rode schoentjes” staat voor een Italiaanse vakantie vol passie, hartstocht en liefde voor dit prachtige land met haar warme en mooie mensen. Volop in beweging of je nu een actieve, artistieke, culturele of culinaire vakantie bij ons boekt

Vakantie in middeniTALIE

Sfeervolle groepsaccommodaties op unieke locaties

Groepsaccommodatie/Italie/vakantie/groep/Toscane/Lazio/Umbrie/meer van Bolsena.
Sfeervolle groepsaccommodaties op unieke locaties in midden Italie. Allen met een eigen verhaal en sfeer. Van klooster, landhuis tot oud jachthuis. Van 12 persoons accommodaties tot 24 persoons accommodaties. De Italiaanse geschiedenis drukt een stempel op onze groepaccommodaties. Een oude boerderij, volledig gerenoveerd als landhuis. Een Franciscaner klooster uit de hoog renaissance. Een gerenoveerd jachthuis uit de 18e eeuw of een villa valkbij Romeinse en Etruskische opgravingen.

Activa Bolsena = Volg de rode schoentjes.nu geworden. Een kleinschalige unieke vakantiespecialist. Voor jouw vakantie, tussen de lokale bevolking in authentiek midden Italië. Rondom het schone meer van Bolsena en Rome. Een van de schoonste meren van Europa. Op de grens van Toscane, Lazio en Umbrie.

Vakantie in middeniTALIE