woensdag, 10 februari 2016

Bijzondere wandelvakanties waarbij we het Italie van "vroeger" gaan beleven. De meest intensieve en ontspannen manier om het prachtige verassende groene landschap rondom het meer van Bolsena en haar culturele bezienswaardigheden uit de tijd van de Etrusken en Romeinen te ontdekken. Evenals de vriendelijke Italiaanse bewoners, te leren kennen.

Vakantie in middeniTALIE

Sfeervolle groepsaccommodaties op unieke locaties

Groepsaccommodatie/Italie/vakantie/groep/Toscane/Lazio/Umbrie/meer van Bolsena.
Sfeervolle groepsaccommodaties op unieke locaties in midden Italie. Allen met een eigen verhaal en sfeer. Van klooster, landhuis tot oud jachthuis. Van 12 persoons accommodaties tot 24 persoons accommodaties. De Italiaanse geschiedenis drukt een stempel op onze groepaccommodaties. Een oude boerderij, volledig gerenoveerd als landhuis. Een Franciscaner klooster uit de hoog renaissance. Een gerenoveerd jachthuis uit de 18e eeuw of een villa valkbij Romeinse en Etruskische opgravingen.

Activa Bolsena. Een kleinschalige vakantiespecialist. Voor uw vakantie, tussen de locale bevolking in authentiek midden Italië. Rondom het schone meer van Bolsena en Rome. Een van de schoonste meren van Europa. Op de grens van Toscane, Lazio en Umbrie.

Vakantie in middeniTALIE